FOLLOWER

17 Disember 2010

Malaysia Mom Bloggers

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat 1Dunia,



Malaysian Mom Bloggers diasaskan oleh Pn. Siti Sifir 10.  Mengapa sifir 10... itu kenalah tanya pemiliknya.
Tujuan Fanpage ini ditubuhkan adalah untuk mengumpul ibu-ibu yang suka berblogging bukan untuk menyaingi MBP atau MSK.
 
Aye suka join group macam ni sebab boleh tambah kenalan, walaupun aye bukanlah orang terkenal... ewahhh, macam mana nak terkenal kalau asyik buat entry syok sendiri jer... Apa-apa pun tujuan aye berblogging hanyalah sekadar suka-suka untuk mengisi masa lapang (ada ker?) dan mencurah segala karat marat yang sarat dalam pemikiran ni... alahai macam sesi kaunseling pulak.
 
Sesekali memang bila tak der idea tapi nak juga mengarang tu lah jadinye... merapu merepek dan meraban tak tentu pasal.  lain yang nak dicerita lain pulak yang keluar...
 



Malaysian Mom Bloggers

Promosikan Juga Halaman Anda

2 ulasan:

  1. wah.. pakatan untuk mak2 blogger.. bagus2.. hehehe.. (^__^)

    BalasPadam
  2. to faarihin,

    ye la... mana lagi kita orang nak lepak2 kan... kalu dah bapak2nya ada geng sendiri...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.