FOLLOWER

2 November 2010

perlu tanya ker sebelum ubah pendirian

Salam,

eh eh... nak tanya skit, kalau nak ubah template or design blog nih perlu ke tanya pendapat orang lain?

hm... aye rasa macam nak tukar pulak design nih... tapi sayang lak ngan warnanya... ini semua sebab pengaruh Red Mummy.

eh... apa pulak pendirian aye tu... bukan kerana dipengaruhi oleh Red Mummy, tetapi sebab kaler nya merah yang membuatkan rasa macam mengancam jer... lagi pulak macam sedap jer mata memandang... merah kan warna berani... dan bersemangat...

tunggu lah sehari dua lagi kot, rasa-rasa nak tukar nanti warna apa pulak yerk?....

merah - tanda berani
putih - tanda bersih
biru - tanda bersatu atau juga kuasa
kuning - warna di Raja...

macam warna bendera Malaysia pulak...

lain-lain warna akan aye pikiorkan ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.