10 November 2010

Love This Feeling : Suka Perasaan Ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ada satu masa dan ketika kita akan rasa selesa dan suka dengan rasa itu, bukan perasan.  Kalau perasan dah jadi macam syok sendiri pulak... layan jer.  Kita suka dengan perasaan itu kerana kita rasa selesa.  Terutama pada ketika cuaca panas atau sejuk yang tidak menentu.  Tiada kata yang dapat digambarkan untuk menceritakan tentang rasa suka dengan perasaan itu...

dahhh..... layan ler perasan pulak...

Ini nak buat cerita sikit tentang contact lenses ACUVUE.  Aye memang tak pernah pakai pun contacts lenses sebab rasa-rasanya masa belum sesuai lagik... Aye cuma pernah la tengok adik2 aye pakai. 

Dalam keluarga kami, rasa2nya abang2 aye ajerr yang tak pakai cermin mata (pulak).... kalau mak tu pakai sebab dah dok menjahit so... lama2 mata pun kabur... pakailah... tanya jugak tak cuba ke pakai contact lenses  ACUVUE?... tak nak nye... susah jer dah tua la... eheh mana ada syarat pulak pakai contact lenses ni untuk orang muda jer kan?... tak pernah jumpa pulak lagi.

nih nak berbalik semula ke Contact lenses ACUVUE keluaran Johnson & Johnson Sdn Bhd.  mereka sedang mencari sukarelawan dalam program yang diberi nama Voluntary Product Recall of Selected 1 • DAY ACUVUE® TruEye™ Brand Contact Lenses in Malaysia

so.... kepada pemakai dan penggemar contact lenses.... apa kata anda ke ACUVUE untuk mendapatkan maklumat dan keterangan lanjut....

mike mesti suka punya kalau mike ada perasaan 'Love This Feeling'.... weh!!!! ada contest juga.... senang jer... tengok gambar ni....
Love This Feeling...
Lepas tu klik kat sini http://asia.acuvue.com/my/av/love-this-feeling/explainPage.aspx , untuk lebih suka lagi dengan perasaan itu...

nak tunjuk mata sendiri pun ... tak pakai lagik... heheheh ....

iklan layanan masyakat untuk nuffnang dan acuvue daripada yangbaik.blogspot.com

3 ulasan:

  1. sejak x keja xpakai dh lens nie, kt umah @ driving pakai spek je :P


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  2. to yanmie,

    ooo... pernah la pakai... mesti best kan?...

    BalasPadam
  3. tak pernah le pakai contact lense ni, lebih suka berkaca mata, betul ke ayat ni?

    Skyline Nuffnang Premiere Screening

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net