FOLLOWER

28 September 2010

Saiful Nang dan AYA awards 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

di hari yang penuh makna ini ingin dikongsikan bersama semua pembaca yang mengenair artikel yang aye dapat dari littlemamadiary, kiranya macam buat khidmat masyarakat la skit kan...
"eh eh selama ni pun memang ada buat per... cuma saja nak announce macam tak pernah buat baik pulak..."
sedikit ringkasan cerita mengenai Saiful Nang atau turut dikenali dengan Ayah Saiful dikalangan kanak-kanak yang mengenali beliau.  Beliau merupakan seorang jurugambar bagi majlis perkahwinan yang terkenal juga. 
"cuma aye jer yang tak pernah kenal kerana tak pernah jumpa"
Saiful merupakan salah seorang daripada 5 finalist bagi AYA Awards 2010.  Selain dari itu bagi aye, kehidupan beliau dan sumbangan beliau boleh juga dikategorikan sebagai Hidup Untuk Memberi..

Untuk cerita selanjutnya baca kat littlemamadiary atau terus ke laman web AYA Awards 2010

Sedikit lagi cerita tentang AYA Awards 2010
Asian Youth Ambassadors (AYA) is a non-profit youth development organisation founded in Malaysia for the primary purpose of “…inspiring… young people to dream and be responsible in fulfilling those dreams for the good of all”.
maaf lah ayat ni aye copy jer dari littlemamadiary... nak translate tak sempat, lagi pulak takut lari pulak maksudnya
So cerita sebenarnya nak ajak kawan-kawan undi/vote untuk Saiful Nang.  Cara undi ada dua kaedah tak susah, pertama melalui undian SMS dan kedua secara online..

Undi SMS dan Undi secara atas talian (online)
To vote for Saiful, send “AYA Y 4″ to 36828 now or click here to vote online!
gambar awards yang akan diterima oleh Saiful Nang... jika beliau menang...

SO APA LAGI ... JOM LER KITA PAKAT UNDI...
~~~~~

2 ulasan:

  1. Terima kasih kerana tolong promote. Alhamdulillah kerana bantuan anda semua, saya telahpun terpilih sebagai penerima anugerah itu. Alhamdulillah...trm kasih tuan blog. :D

    BalasPadam
  2. tahniah kepada 'Ayah Saiful' di atas penerimaan anugerah itu... teruskan usaha murni anda...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.