Pengikut

2 September 2010

kejadian sepanjang ogos 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Berikut aye nak kongsikan beberapa pencarian dan lawatan sepanjang bulan Ogos 2010 di blog yangbaik.  Maklumat ini aye perolehi dari Mr. Nuffnang.

lawatan dari Malaysia, Indonesia, United States, Norway, Singapore, Brunei, India, Germany (pun ada), Taiwan dan Saudi Arabia.

cerita sebuah pencarian, yang paling banyak mendahului adalah alasan cuti ... mengapa yer... dan yang paling tak suka tentang pencarian yang dikaitkan dengan nama anak aye... sedey (lol)

cerita sebuah rujukan dari rakan blogger, yang paling banyak melawat adalah Cikgu Ri dan Ben Ashaari ... kalau nak lebih ramai lagi pelawat dari blog Mr Ben kena rajin update blog.... sebab pengunjungnya ramai dan follower Ben juga ramai dah hampir mencecah RM3000... macam artis plak...hehehe

bilangan pengunjung yang datang tengok saja seramai 2290 dan yang unik seramai 1151 ... unik sebab rajin membelek kat blog nih....

sekian adanya...layan....

7 ulasan:

  1. salam,

    ...yang 'untuk wanita je' tu aku xpat komen. n3 kali ni aku ucapkan tahniah dan selamat maju jaya.

    BalasPadam
  2. to cikgu Ri,
    okeh...tak per.... redha jer n tq jugak..

    BalasPadam
  3. to hans,
    tak lah ramai mana, biasa jer bukan macam visitor awak... lagik ramai kan?

    BalasPadam
  4. thanks for sharing I dont know also.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.