23 September 2010

Denaihati umumkan senarai penuh hadiah Hidup Untuk Memberi

Assalamualaikum
eh... apasal gambar durian... hehehehe... carik gambar acer aspire 1 tak jumpa... letak jer la gambar ni... okeh juga...sebab durian kan jadi rebutan ramai...kalau nak tengok gambar acer dan join contest nih... klik jer kat gambar acer kat side bar ... sila lah

nak lari jap... sambil lompat-lompat (eh eh tak buleh la pulak... kang ada yang jadik bidan terjun kat sini)...suka sangat sebab baru jer jelajah kat blog Denaihati sehingga entri ini ditulis, seramai 97 orang blogger telah sertai contest Hidup Untuk Memberi
dan hari ni, Denaihati umumkan senarai hadiah... lumayan...

Top Link Referrer 2010
Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One
Hadiah kedua : 1 x RM500.00
Hadiah ketiga : 1 x RM250.00
Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Pengomen Terbanyak 2010
Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One
Hadiah kedua : 1 x RM500.00
Hadiah ketiga : 1 x RM250.00
Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00
Hadiah Referral : RM20 x Jumlah blog yang ikut serta contest

kepada semua yang masih berminat sila lah sertai contest ni... masih lagi dibuka sehingga 11.59 pm 31/12/2010


1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net