3 Ogos 2010

Berkaki ayam

Assalamualaikum

eh... terkejut ya...
saja nak buat surprise
pagi tadi.... lepas buat entry tentang blackberry
jalan2 kat blog Ben Ashaari...

tau jumpa apa....
hehehehe.... suka sangat
blog aye dah masuk dalam blog list dia la...
kat senarai 'Kaki Ayam'
tapi kenapa kaki ayam...
hanya Bro Ben saja yang tahu...
yang aye tahu ... tak pernah pulak jalan2 kat blog tu dengan kaki ayam
apa-apa pun terima kasih lah kepada Bro Ben kerna sudi letak blog aye dalam senarainya.

2 ulasan:

  1. salam,

    kaki ayam,
    leh buat sup,
    tambah daging ayam,
    tambah daging lembu,
    tambah udang,
    bebola sotong,
    sayur kangkung,
    tambah saknikanya,
    garam belacan, cabe rawit secukup rasa...

    sedap sup kaki ayam tu...kakinya buh sebelah je, jangan cincang sampai tak nampak rupa kakinya yang sebeno...tegakkannya dalam mangkuk.

    marhaban ya ramadhan!

    BalasPadam
  2. kite pun dalam list kaki ayam gak hehehe...xtau le pulak nape

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

babab.net