FOLLOWER

30 April 2010

Cerita sebuah awards

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Tertera di atas adalah awards yang diterima dari esya pemilik blog ecatir.
Aye nak tempek gak awards tu kat blog ni... sebab aye join contest yang dianjurkan oleh esya... bukan di blog ni tapi di blog suka-suki....
Untuk itu juga terima kasih kepada esya kerana meluluskan penyertaan aye walaupun pada awalnya macam dah give up juga sebab tak cukup syarat...
Terima kasih juga kerana bagi awards kat peserta contest...

4 ulasan:

  1. tahniah,
    insyaAllah tag mengetag mengeratkan silaturrahim...:)

    BalasPadam
  2. wah! dapat award! tahniah!

    BalasPadam
  3. to piewahid,
    terima kasih...

    BalasPadam
  4. to nick irfan,
    terima kasih juga...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.