FOLLOWER

16 April 2010

Apa Yang Difikirkan?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, semoga hari ini lebih baik dari semalam, hari esok lebih baik dari hari ini dan hari semalam jadikan panduan dalam menelusuri hari-hari yang mendatang.  Perubahan dalam diri ke arah kebaikan dan jauhi keburukan...
~~~~~
Dah beberapa hari tak buat entry... ayat skema kan?...Tapi itulah hakikatnya last entri berkaitan contest Hidup Untuk Memberi, anjuran Denaihati dan hadiah yang ditawarkan bukanlah calang-calang hadiah.  Memiliki laptop terutama acer aspire one menjadi idaman semua orang, terutamanya secara percuma.  So, bagi blogger yang mempunyai impian sama macam aye (ewahhh!), jom lah sertai contest ni... nak join contes ni taklah susah, seperti yang diterangkan dalam entry terdahulu dan kalau nak lebih faham pergi ke blog Denaihati...
~~~~~
Dah beberapa hari tak buat entry... macam2 idea datang mencurah2 dan lajunya mengalir keluar macam air terjun juga mencurah-curah terjun pergi.... perghhhh... akhirnya idea yang berlambak-lambak.... mengalir keluar juga... yang sedihnya bukan turun ke entry nih... tapi nampak macam terawang-awang di ruang angkasa... hingga akhirnya aye nampak idea tu macam jatuh ke entry blogger lain.... just for sharing... sedih kan?  Yang paling sedih sekali.... entry ni... macam takder apa-apa untuk dikongsikan... Maaf kepada semua andai entry ini mungkin yang terakhir..... untuk bulan ini atau juga tahun ini...andai masih ada peluang...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.