8 Januari 2010

Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran www.azizwan.com



Macam nak citer ha... actually "Saya tahu contest ni dari blog denaihati.com".  Itupun dari facebook.  Puas juga cari entri ni kat blog denaihati tapi tak jumpa... kat mana...  jadi tak dapatlah AYE sertakan link penyertaan denaihati.  sori yek.., yang dapat AYE sertakan kat sini hanya link ke blog denaihati jer... harapan tu dapatlah blog aye dan blog denaihati tersenarai dalam contest ni.

Syarat2 untuk menyertai contest ni tak susah sangat... kalau nak tau lebih lanjut .. klik kat sini.  mudah jer... antara nak dengan tak nak jer..

Aye join contest ni pun saja suka-suka, mana tau boleh tambah kenalan... kalau ada yang sudi berkenalan la... Apa-apa pun yang penting... 'kerjasama' dan nak tambah skill .

Last but not least... cuba jangan tak cuba... selamat maju jaya...
'Hidup Berani Untuk Gagal'

3 ulasan:

  1. Tu mesti daripada link yang saya re tweet. Tu bestnya kalau ada button re tweet kawan2 boleh tolong promosi.

    BalasPadam
  2. salam..

    thanks yer sbb join contest ni :)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.