FOLLOWER

7 November 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler


Tak nak sunyi sepi lagi. Itulah nama giveaway unik seorang blogger kaki travel.  Dah beberapa hari undangan untuk join giveaway ini datang dari penganjurnya... hanya sekarang baru SZ sempat buat entri.  Nak abaikan jemputan tu tak sampai hati.  Terima kasih kepada rakan blogger Julia Tarmidi atas jemputan kepada saya blogger cap ayam neh... hehehe.  Biarpun SZ asalnya tidak mengenali blogger ini secara langsung tetapi jemputan tetap datang.  Untung berkenalan dengan ramai blogger nie... macam-macam pengetahuan boleh kita dapat.  Antaranya dapat mengetahui tempat yang tidak pernah kita pergi... paling tidak dapat dijadikan panduan untuk kita pula.  Ianya antara nak dengan tidak jer kita kena rajin baca entri mereka, terutama blogger kaki travel.

Banyak pula celotehnya ya.  Jom kita tengok ada apa dengan giveaway ini.

 Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler


Hadiah-hadiah!


3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang

2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang
2x Pemenang, **Tunggu 2 tambahan lagi hadiah!



Tarikh tutup: 20 November 2017

Nak turut serta dalam giveaway ini?  Klik pada banner emoji comel di atas.

Terima kasih kerana sudi bersama saya dalam entri ini, Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler
szi😎

7 ulasan:

  1. Blogwalking kat sini gak! Dah follow GFC #1349 jemput dtg blog sy tau! :D

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html/

    BalasPadam
  2. Selamat pagi, dari segmen yang sama :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  3. Hai, dari segmen yang sama :)
    Follow sini = 1353

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  4. good luck... :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  5. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  6. jom join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.