FOLLOWER

9 Oktober 2017

Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 oleh HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 oleh HASRULHASSAN.COM


Wow!  Segmen paling best bagi penghujung tahun 2017.  Mana tidaknya segmen ini dianjurkan oleh SEO Blogger atau Papa Blogger melalui blognya Hasrulhassan.com.  Satu segmen yang dinanti-nantikan.  Sebelum ni dah beberapa segmen dari papa blogger yang SZ telah terlepas bilaman mood berblogging nun kedaung.  Kalau dah rezeki kan... tidak ke mana. 

Woi... jangan nak sengih-sengih sangat.  Hasrulhassan.com cari 30 blog jer untuk join segmen ni. Pat-patnya sapa cepat dia yang punya.  Harap-harapnya blog ni sempat lah masuk dalam senarai 30 blog yang paling bertuah untuk hujung tahun 2017 nih. 😎

Korang nak tahu ada apa dengan segmen ni kena klik banner kat bawah nih... cepat taw!

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM

Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 oleh HasrulHassan.com



Harapan SZ untuk segmen ini pastinya tinggi menggunung.  Antaranya dapat masuk dalam senarai blog akhir tahun 2017 di blog Hasrulhassan.com

Tetapi apakah blog SZ akan berjaya mencapai harapan yang menggunung itu.  Nampak dah ramai rakan blogger yang join.  Tinggal blog SZ jer yang belum sempat lagi... macam-macam hal. 
Ni satu hal lagi.

Biar lewat asal buat, jangan tak buat tetapi dok merungut... 😉

Terima kasihlah kat korang yang sudi membaca entri ini, Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 oleh HASRULHASSAN.COM

6 ulasan:

  1. Good Luck...
    Jemput join giveaway yg sedang berlangsung...
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya dalam list blog Sifu HH..

    Bukan mudah tau nak dapat

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.