FOLLOWER

2 Ogos 2017

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com


Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com


Bersempena dengan bulan kemerdekaan negara Malaysia yang tercinta ini, makanya akak telah terpanggil untuk menyertai Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com.  Penyertaan ini juga sebagai penghargaan dan tanda terima kasih atas jemputan oleh penganjur.

Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

  1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool
  2. Add to Circle G+RadhiaRazali 
  3. Click iklan Nuffnang & Lazada di blog penselduabee
  4. Like FB page penselduabee
  5. Follow Instagram Radhia87 
  6. Follow twitter RadhiaHaafiza 
  7. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah.
  8. Buat entry bertajuk "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
  9. Publish entry tersebut
  10. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post giveaway.
  11. Share/ping entry "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"  di facebook.
  12. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.



Tak complicated kan syarat-syaratnya. 

Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..


Giveaway ini akan berlangsung dari 1 August- 31 August 2017


Senarai Hadiah


Ada tiga hadiah yang ditawarkan untuk tiga pemenang bertuah & semua hadiah adalah BRAND NEW. Top referral dan Top komentator juga akan menerima hadiah daripada saya iaitu wang tunai sebanyak RM10. Top referral  dan Top komentator juga boleh memenangi  hadiah yang ditawarkan jika nama ada naik semasa pemilihan dilakukan untuk tiga pemenang yang menggunakan random.org.  5 lagi pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist penselduabee.

1.  Top Referal
1 x RM10




2.  Top komentator

1 x RM10

3.  3 pemenang
1)  1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 



2)  1 x Stainless Steel Insulated Double Wall Travel Coffee Mug



3)  1 x  notebook, keychain & fridge magnet (akan upload bila dah ada gambar)
akak berharap sangat dapat notebook sebagai koleksi peribadi supaya dah tak perlu berebut dengan anak-anak... In shaa Allah.


4.  5 pemenang - Bloglist


Jom kawan-kawan kita meriahkan giveaway merdeka penselduabee.  Hadiah yang ditawarkan agak lumayan.  Tetapi tidak berjaya pun tidak apa, sekurang-kurangnya kita dapat mengeratkan silaturrahim dan salin berkenalan di alam maya.


Terima kasih atas perhatian awak semua ke entri ini  Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com

szi.😍



3 ulasan:

  1. selamat bergiveaway...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

    http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

    BalasPadam
  2. wah. lumayan hadiah nyer :)
    good luck.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...