FOLLOWER

26 Jun 2016

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT merupakan entri YB bagi menyertai segmen anjuran rakan blogger baju warna coklat.  Kenapa baju warna coklat?  YB tidak tahu, kalau korang nak tahu sila tanya sendiri pemiliknya. Sila jangan kecam akak YB kerana kenyataan yang diberikan.  Idea YB tidak berapa nak menjadi pula untuk entri segmen ini.

Sebelum akak YB celoteh lebih panjang, apa kata kita terus ke segmen ini.

Segmen:  Review With BajuWarnaCoklat






Ha... dah nampak banner di atas, Klik saja banner untuk terus ke segmen.  Boleh tengok blog baju warna coklat yang tidak berapa coklat.

Penganjur segmen mencari 7 blog untuk direview.  Agak-agaknya blog mana yang bertuah.  Jangan kata akak YB tidak mengharap pula.  Bila dah join segmen nie, YB juga mengharapkan blog YB termasuk dalam 7 blog yang bertuah.  Kalau tidak tepilih pun tak mengapa,  paling tidak YB boleh dapat trafik percuma dari blog baju warna coklat dan rakan-rakan blogger yang turut serta dalam segmen ini.

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger. Buat entri cantik-cantik mana tahu boleh terpilih, kot-kot mesra random pula.  Eh... cepat yer.  Segmen ini akan tamat pada 3 Julai 2016.


Terima kasih sudi baca dan berikan sokongan anda untuk entri ini Segmen:  Review With BajuWarnaCoklat.


5 ulasan:

  1. Follow #1315 . Jemput singgah blog saya akak YB ;)

    BalasPadam
  2. Hi, singgah sini dari segmen yang sama :

    https://arbainanurdin.blogspot.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html

    BalasPadam
  4. Dari segmen yg sama...

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen yang sama ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.