FOLLOWER

27 Jun 2016

CPUV - Dentsu Honda City datang lagi

CPUV - Dentsu Honda City datang lagi



Assalamualaikum dan selamat sejahtera


CPUV - Dentsu Honda City datang lagi ke blog YangBaik.  Kunjungan kali ke-2 oleh Honda City sesuatu yang mengejutkan juga.  Nampaknya YB perlu buat entri mengenai kenderaan pula.  Isu keselamatan kenderaan untuk balik kampung sepanjang musim perayaan.  Okey jugak kan.  Apa pun YB tak berani nak janji apa-apa.

CPUV - Dentsu Honda City

Biar apa pun isu yang melanda, Honda perlu memastikan kenderaannya sentiasa tip-top dan mendapat tempat di hati peminat Honda.  Perlu juga ketepikan isu-isu negatif yang tidak membawa manfaat.


Terima kasih baca entri ini CPUV - Dentsu Honda City datang lagi.


4 ulasan:

  1. Tak merasa lagi nak dpt CPUV nuffnang ni.... Semoga terus dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  2. Assalamuaalaikum...

    Singgah jap.. rupanya saya selama ni tak follow g blog best ni.. apa pun done follow #1315..

    BalasPadam
  3. waaa.. bagus tu.. teruskan membuat article pasal info yer..

    Blogwalking sini, jom baca article ini

    Terbaru Mengenai Nofollow Link article...

    BalasPadam
  4. moga dbertambah lagi rezeki di bulan mulia ini

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.