FOLLOWER

1 Mac 2016

Karnival BEST (Bina Empayar Sosial Terunggul)

Assalamualaikum dan selamat sejahteraKarnival BEST (Bina Empayar Sosial Terunggul) UiTM Cawangan Perak akan menganjurkan Karnival BEST (Bina Empayar Sosial Terunggul) pada 3 hingga 6 Mac 2016 di Dewan Seri Iskandar, UiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar. 


 Karnival BEST diadakan bertujuan untuk merapatkan lagi hubungan sosial di antara warga Universiti  Teknologi MARA Cawangan Perak. Di samping itu, selaras dengan fungsi dan peranan Unit Kerjaya dan Kaunseling, ianya diharapkan dapat menyumbang perkhidmatan kepada warga kampus dan masyarakat dengan lebih lebih meluas. 


Karnival BEST 2016


Pelbagai aktiviti yang sangat menarik menanti kunjungan anda!!!! 


Tentatif Karnival BEST 2016
Sila rujuk tentatif program untuk rujukan pengisian program. Temui Siti Nordiana (Juara Gegar Vaganza) dan selebriti-selebriti tanahair lain yang akan mengisi slot-slot yang sangat menarik menerusi Karnival BEST ini.Pertandingan Dikir BaratForum PerdanaInspirasi Hawa bersama Siti Nordiana


Motivasi Santai bersama Dato' Fazley Yaakob
Kenapa anda perlu hadir?  

Sebab ia Karnival ini MEMANG BEST. 
Nak kata BEST GILER... kena datang jugak baru tahu


Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai Karnival BEST 2016 di UiTM Cawangan Perak, sila hubungi Urusetia di talian seperti berikut:  
NISA (Kaunselor Pelatih) 011-15799089
LIYA  (Kaunselor Pelatih) 013-6938913
 


Maklumat mengenai karnival ini juga boleh diperolehi dari lama facebook Karnival BEST

Bagi tahulah korang dapat tahu maklumat ni dari blog YangBaik.  Sebenarnya mereka pun tidak tahu YB dah buat promosi untuk karnival ni.  

Datanglah lah yer. Jadual karnival dah pun YB paparkan di atas tu. Nak jumpa YB mungkin tidak dapat kot sebab YB ada program lain pula di luar.  Aduhh sedihnya... 

Sesiapa yang dah datang nanti updatelah pengalaman korang kat ruang komen di sini.  Boleh kita kongsikan pengalaman korang yang hadir ke karnival BEST nie.

Sekian.


Terima kasih kerana membaca entri Karnival BEST (Bina Empayar Sosial Terunggul)

3 ulasan:

  1. bestnyaaa tingat zaman uni.. ada banyak karnival and event..

    BalasPadam
  2. wahhh ramai gaks artis hebat2 yg join nih... syiokkkk...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.