FOLLOWER

25 Mac 2016

GIVEAWAY by RosNordin

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



GIVEAWAY by RosNordin



Geram rasanya bila terlepas banyak peluang join giveaway.  Bila hampir seminggu atau lebih YB tidak dapat update blog gara-gara kesihatan yang tidak mengizinkan.  Bila dah dah tak sihat semangat pun apa lagi turut sama merudum.

Kali ini YB tidak lepaskan peluang untuk menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger Ros Nordin.  Giveaway yang menarik kerana selain daripada dapat menambah kenalan hadiah yang ditawarkan juga menarik.

Nak tengok apa hadiah yang ditaawarkan?  Jom kita lihat sama-sama.
GIVEAWAY by RosNordin
Giveaway by RosNordin

Klik banner di atas untuk melihat syarat-syarat yang mudah dan ringkas.  Jangan takut-takut.  tak rugi apa-apa kalau korang klik banner di atas.  :D

Hadiah yang ditawarkan


Antara hadiah yang ditawarkan oleh penganjur ialah:

  1. MANGO Zip Cosmetic Case yang simple dan cantik with small souvenir inside, 1 x 5 Pemenang Bertuah.
  2. The Body Shop GIFT 1 x 5 Pemenang Bertuah
  3. 1 x Slim Leather Case - Red
  4. 1 x Bumper Case - Silver
  5. dan... hadiah misteri

Menarik kan hadiahnya.  YB berharap dapat memenangi salah satu hadiah yang ditawarkan.  Mana tahu rezeki memasing kan.

Okey, jom kita meriahkan giveway ini.  Sila klik banner di atas untuk mendapatkan keterangan lanjut.

Terima kasih kerana sudi memberikan sokongan untuk entri Giveaway by RosNordin.  Semoga givaway ini mendapat sambutan dan hasrat penganjur juga tercapai.


5 ulasan:

  1. Salam Dr GA sama. :) moga Ada rezeki

    BalasPadam
  2. good luck!
    http://letterlforlife.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-rosnordin.html

    BalasPadam
  3. Thank you YB sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin :)

    BalasPadam
  4. singgah sini bw
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    jom join segment kita
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.