FOLLOWER

10 Mac 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Blogwalking Segment by kasihjuju.com


Ini adalah entri penyertaan YB dalam Segmen Blogwalking yang dianjurkan oleh kasihjuju.com. Berikut adalah kenyataan yang diambil dari segmen berkenaan.

Untuk makluman, segmen ini akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Blogwalking Segment by kasihjuju.com
Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Klik banner di atas untuk ikut serta dalam segmen ini.

Syarat-syarat penyertaan:


1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.



Terima kasih sudi singgah baca dan sokong Blogwalking Segment by kasihjuju.com

10 ulasan:

  1. terbuka untuk semua kalangan blog ya kak?

    BalasPadam
  2. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    BalasPadam
  3. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  4. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  5. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  6. bw ya.. dr segment yg sama..

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    thanks..

    BalasPadam
  7. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum
    Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

    Kalau sudi singgah lah tempat kita

    http://dazzlingyana.blogspot.com

    BalasPadam
  9. Jenjalan buat promosi. hehe
    nicereload.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Hi semua ... singgah jalan2 dari http://www.freeza.my - I Follow :)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.