FOLLOWER

1 Mac 2016

Bags Giveaway By Penselduabee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Bags Giveaway By Penselduabee


Pernah guna tak pensil 2B.  Dulu-dulu masa zaman sekolah, pensel 2B selalunya digunakan ketika peperiksaan.  Sebab hanya kesan tanda dari pensel 2B sahaja yang mesin boleh baca.  Katanyalah... Tetapi sekarang jangan terkejut pensel 2B dah ada blog weiii.  Jangan tak percaya ini ha, Penselduabee buat giveaway siap dapat hadiah beg lagi.  Best tak?  Best kan.

Jadi YangBaik dengan ini menyertai Bags Giveaway By Penselduabee dengan hasrat dapatlah memenangi salah satu daripada bagi seperti yang dipaparkan dalam banner di bawah ni.  YangBaik juga suka kumpul beg. 

Nak tahu jenis-jenis bag... jom kita tengok.


Bags Giveaway By Penselduabee
Bags Giveaway By Penselduabee

Perkara pertama yang mesti dilakukan adalah klik banner di atas.  Bertujuan untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai giveaway ini.  Antaranya senarai hadiah serta syarat-syarat penyertaan.

Giveaway ini dijangka tamat pada 30 Mac 2016 atau lebih awal lagi sekiranya melepasti sasaran penganjur.

Jom kita pakat ramai-ramai berikan sokongan kepada penselduabee.  Jangan sampai giveaway ini terbatal pulak... penat wei buat entri ni.  

Selamat maju jaya kepada semua.


Terima kasih kerana membaca dan komen entri Bags Giveaway By Penselduabee


10 ulasan:

  1. hadiah dia beg ke?/macam best ni..nak join jugak la nanti..

    BalasPadam
  2. Terima kasih Sis YB kerana sudi join GA saya yang tak seberapa ni..hehe

    BalasPadam
  3. salam..singgh cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    BalasPadam
  4. Salam.. Singgah daripada segmen yang sama dan All the best yee :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    BalasPadam
  5. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.