FOLLOWER

14 Januari 2016

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH


Sekali lagi kita join giveaway dua dalam satu (2in1).  Kenapa?  Sebab giveaway ini dianjurkan oleh Izyan bersempena tahun baru 2016 serta hari lahirnya.  Hari lahir yang keberapa?  Nak tahu kenalah check sendiri kat blog Izyan.  Paling mudah korang join giveaway ini. 

Sebelum tu YangBaik nak kongsikan bait2  lagu ini kepada Izyan.

Happy birthday to you
Makan ubi kayu
Minum susu lembu
Lembu cakap 'Thank you'

Okey tak... jangan marah yer... akak tak reti nak jual :D

Ucapan yang sebenarnya adalah begini
"Izyan Athirah, Sanah helwah.  Semoga dipanjangkan umur dengan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dari segala ceruk dan peluang, dikurniakan kehidupan yang aman sejahtera disamping keluarga tersayang dunia dan ukhrawi"

Sebelum lebih banyak ucapan yang akan menjadi lebih panjang entri ni, apa kata kita tengok dulu apa yang menarik dengan New Year Giveaway 2016 by Izyan Athirah.

Assalamualaikum



Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016



NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI

 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)




PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

Okey, dapat tak?

Apa lagi ... klik le banner di atas tu, kita meriahkan sambutan tahun baru dan hari lahir Izyan, :D

Terima kasih.

9 ulasan:

  1. Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah... tuan GA datang melawat kawasan...
      kita suka sangat. Terima kasih !!! :D

      Padam
  2. hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai!
      Terima kasih singgah. Lapang2 nanti datang lagi.

      Padam
  3. goodluck..dari segmen yang sama! heheheh

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    BalasPadam
  4. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh ya... selamat datang.
      Terima kasih. Teruja sangat2 penganjur datang melawat lagi... :D

      Padam
  5. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.