FOLLOWER

9 November 2015

PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1 By WAWAABDULHADI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1 By WAWAABDULHADI


Tiba-tiba rasa terkemuka pula walaupun blog sudah semakin jarag diupdate.  Nak update pun kedekut dengan masa dan kudrat.   Aduhai macam mana boleh jadi terkemuka ni.  Nak jadi blogger terkemuka pun bukanlah sesuatu yang senang tetapi tidak mustahil.  Apa yang penting menulis dari hati dan dengan niat yang betul.  Menulis untuk peringatan buat diri sendiri dan perkongsian dengan pembaca... semuanya yang baik-baik.

Kenapa tiba-tiba YB menulis mengenai blogger terkemuka? Jangan tak tahu ini entri penyertaan untuk segmen pencarian bloglist, sekarang ni rakan blogger kita Wawa Abdul Hadi sedang menganjurkan segmen pencarian bloglist mingguan.  Wawa sedang mencari blogger terkemuka untuk mengisi kekosongan di blognya.

Jom kita tengok apa lagi yang Wawa sediakan untuk segmen ini.

PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1 By WAWAABDULHADI
PENCARIAN BLOGLIST MINGGUAN #BATCH1 By WAWAABDULHADI

Pencarian ini dijangka tamat pada 14 November 2015.

Untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai segmen ini sila klik banner di atas.

Saya dan join segmen ini, jom kita raikan blogger terkemuka.


2 ulasan:

  1. Terima kasih sudi join Pencrian bloglist by wawa :)
    Alhamdulillah keputusan sudah diumumkan dan maaf ye sebab lewat sikit update. Dan jangan lupa tau undi wawa dalam lynk.my ni. Dan kalau korang nak menang RM4000 dari lynk.my, boleh tekan link ni jugak tau. http://lynk.my/bx6

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.