FOLLOWER

6 Oktober 2015

Pemenang Mini Birthday Giveaway By Mimin Adam

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Pemenang Mini Birthday Giveaway By Mimin Adam


Alhamdulillah.  Dalam suka ada duka, dalam duka terselit kebahagiaan.  Hari ini rakan blogger Mimin Adam telah mengumumkan senarai pemenang bagi  Mini Birthday Giveaway by MiminAdam, yang telah dianjurkan pada 1 - 30 September 2015.  

Berikut adalah antara kategori hadiah dan rakan blogger tersenarai sebagai pemenang.

Antara Pemenang
Antara Pemenang 

Senarai pemenang telah diumumkan oleh Mimin dalam entri di SINI.  Banyak hadiah dan ramai pemenang yang terpilih menjadikan banyak kerja yang perlu dilakukan berserta komitmen yang tinggi.  Menganjurkan giveaway bukanlah satu perkara yang mudah tambahan bila dianjurkan bersama dengan rakan sponsor yang ramai.  Ada ketika tiada gangguan dan ada masa-masa tertentu bermacam-macam halangan yang datang menimpa.  Disebabkan itulah, YangBaik lebih senang menjadi penyokong rakan blogger yang menganjurkan segmen atau giveaway.

Terima kasih kepada Mimin Adam atas pemilihan ini dan tahniah kepada rakan blogger yang telah terpilih.  Hari ini ada hadiah buat kita, esok-esok hadiah untuk orang lain pula.  Begitu kitaran kehidupan kita sentiasa berubah dan tidak selamanya berada di atas.5 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.