FOLLOWER

22 Oktober 2015

Giveaway Duit Saku Dari BBL

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



< Klik gambar untuk join >


Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di
Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti



BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

15 ulasan:

  1. Salam akk jumpe lagi eh dari segmen yg sama. Haha. Ziarah tau.
    http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. jumpa lagi kita yer. terima kasih datang jengok kita kat sini. :D

      Padam
  2. Singgah BW ..and good luck
    http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kenny. good luck juga utk awak

      Padam
  3. Balasan
    1. terima kasih irra, semoga berjaya juga untuk awak.

      Padam
  4. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo... dah masuk senarai nama, best nie,
      terima kasih kembali!!

      Padam
  5. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  6. Singgah dari GA same, good luck ;)
    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  7. Good luck ye
    Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  8. jalan jalan dari giveaway yg sama :)
    gudluck!


    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  9. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  10. salam dear, akak dari segmen yag sama no 71. hehe. salam ukhwah. minta tunjuk ajar ya. masih baru dalam dunia blog. done follow!

    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  11. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
    Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.