FOLLOWER

15 Mei 2015

Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)



 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015 

YangBaik tag Maria Firdz , Ms Kejupenyet dan Manan Qayyim serta anda semua.

Terima kasih!!!

5 ulasan:

  1. Good Luck :)

    Jom join giveaway blog sye..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/i-love-giveaway-seindahcerita-by-nieyl.html

    BalasPadam
  2. Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #1150, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    BalasPadam
  3. Good luck dari segmen sama ;)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

    BalasPadam
  5. Tahniah :)

    http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/senarai-pemenang-simple-rm100-giveaway.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.