FOLLOWER

8 Mei 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ



Suka kan dapat join segmen.  Tambah-tambah lagi segmen yang ringkas dan mudah.

Kali ini Papaglamz mengajak rakan blogger catwalk.  Nak catwalk kat mana pula tu?  Meh kita tengok apa yang Papaglamz nak buat dengan sesi Catwalk kali ini.


http://www.papaglamz.com/2015/04/Project-runnaway-catwalk-next-top-model.html



Pertama sekali klik banner di atas untuk melihat di mana nak buat catwalk dan dengan siapa. :P

Klik banner cepat sebab segmen ini akan berakhir pada 16 Mei 2015.

Untung sungguh siapa yang join segmen ni, selain dapat peluang masuk bloglist dapat juga peluang untuk direview.  Best sangat kan.  Ehh ada banyak lagi.  

Jom kita catwalk!!!

12 ulasan:

  1. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Padam
  2. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  4. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    BalasPadam
  6. Salam buat anda..saya datang dari segmen yang sama iaitu Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Semoga berjaya ya....

    BalasPadam
  7. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  8. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  9. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.