FOLLOWER

5 Mei 2015

Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant


Blog terasa sunyi tanpa segmen atau giveaway?  Terpulang kepada penerimaan masing-masing.

Selagi ada masa, baik gunakan peluang ini untuk berkenalan dengan lebih ramai rakan blogger. Kesempatan berkenalan di alam maya boleh dibawa ke alam realiti... In shaa Allah.

Kali ini YangBaik jooin segmen yang dianjurkan oleh Syahirah Valiant.  Kenapa Syahirah Valiant? Nak tahu kenalah join segmen ini.

Jom kita tengok apa yang ada dengan segmen ini.

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html


Sweet jer kan banner segmen nie.  Sekarang cepat-cepat klik banner di atas untuk join segmen.

Ketika entri ini ditaip, masih belum ada tarikh tutup.  Nampaknya Syahirah nak bagi peluang kepada lebih ramai rakan blogger.  Maklumlah sekarang nie Syahirah baru saja habis exam dan ada banyak masa untuk layan blog.

Yess... jom berikan sokongan kepada rakan blogger.  Jangan lupa klik banner di atas.

Selamat berjaya kepada semua.



7 ulasan:

  1. terima kasih sebab sudi join :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html

    BalasPadam
  2. Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    BalasPadam
  4. owner segmen jalan-jalan sini :)

    Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    BalasPadam
  5. Hai singgah sini blogwalking dari segmen yang sama..

    Ada masa jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    BalasPadam
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.