FOLLOWER

7 Mei 2015

BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM


Blogwalking atau berjalan-jalan di alam maya ke blog-blog yang turut serta atau asalnya dulu-dulu kita jalan-jalan jer ke mana-mana blog yang kita suka terjah.  Sekarang ni dengan adanya segmen maka sesi berjalan-jalan ke blog menjadi semakin mudah.

Namun, saya selalu kalah dalam sesi blogwalking.  Maklumlah masa terhad, kadang-kadang tak dapat blogwalking ke semua peserta.  Apa yang penting sekarang ni kena rajin lah sebab dah join segmen kan... maknanya kita dah ada komitmen.

Kusss semangat... panjang lebar pula celoteh yer.  Jom lah kita tengok ada apa dengan  Segmen Blogwalking ini...



Banner Segmen Blogwaking Suka Gelak

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Klik banner di atas untuk keterangan lanjut.

Segmen simple dan mudah sangat dan dijangka tamat pada 20 Mei 2015.

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger kita Julia Jamaludin aka sukagelak. HAHAHA





12 ulasan:

  1. betul tu. ekarang ni asyik kalah disebabkan kekangan masa je kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuhu... sama lah kite ehhh

      Padam
  2. ct pun dah join jugak! done follow awk! follow sini jugak k.
    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    BalasPadam
  3. As salam...
    Good luck ye...Join & singgah dari segmen yg sama :)...
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih norma... kita singgah sana jugakk.

      Padam
  4. Singgah sini..dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Princess ada di sini juga... Terima kasih!!

      Padam
  5. assalamualaikum,

    terima kasih sudi support segmen sukagelak.

    jangan lupa blogwalk peserta lain ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    BalasPadam
  6. Blogwalking dari segmen yang sama..

    Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2015/05/blogwalking-segment-by-juliajamaludin.html

    BalasPadam
  7. BW dari segmen yg sama :)

    Jemput singgah .. http://nysachubby.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    BalasPadam
  8. singgah Blogwalking sini...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.