FOLLOWER

3 April 2015

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


Suka hati dapat join giveaway rakan blogger.  Tambahan yang mudah dan ringkas.  Terutama bila mood nak blogging mula meleset... bercampur baur dengan malas, sibuk dan ketandusan idea.

Boleh jadi juga timbul rasa jemu dari kalangan rakan blogger yang singgah.  Entri sekarang dan semakin jarang terkini.  Dua tiga hari masih lagi entri lama.  Nasib tak basi macam lauk jer.

Korang yang baca entri ni pun mesti borang kan?  Tajuk tulis lain, intro dan isi langsung tiada kaitan.

Apa-apa pun korang jangan stress sangat.  Sekarang ni memang musim mengarang dan update blog tidak menentu.  Jadi kita ambil kesempatan baik ini ... terutama musim Giveaway Sedang Trending (GST).  Join giveaway saja dulu... sementara dapatkan mood menulis idea sendiri pulak.

Meh layan Giveaway Kameq Deanna.

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


GA ini berlangsung bermula 1 April hingga 15 Mei 2015

Tengok hadiahnya... banyak!!!  Berikut adalah antara senarai hadiah yang ditawarkan.

1. Majalah Anjung Seri bulan Mac 2015 x 1 pemenang
2. Majalah Anjung Seri bulan April 2015 x 1 pemenang
3. Majalah Jelita bulan Mac 2015 x 1 pemenang
4. Majalah Jelita bulan April 2015 x 1 pemenang
5. Majalah Mami & Baby Mac 2015 x 1 pemenang
6. Majalah Mami & Baby April 2015 x 1 pemenang
7. Majalah Time bulan Mac 2015 x 4 pemenang
8. Majalah Time bulan April 2015 x 2 pemenang
9. Instant Shawl x 3 pemenang
10. Batik Sarawak x 2 pemenang
11. Table Runner x 2 pemenang
12. Tissue Box Hanger x 2 pemenang
13. Hanging Accessory Organiser x 1 pemenang
14. Towel Hanger x 4 pemenang
15. Microfibre Wrap x 1 pemenang
16. Storage Box x 1 pemenang
17. Stoking Mariam x 1 pemenang
18. Stoking Silvy x 1 pemenang
19. Key Holder x 4 pemenang
20. Key Chain x 11 pemenang

Ada beberapa hadiah yang ada gambar.  Klik banner di atas untuk melihat hadiah menarik yang ditawarkan dan jangan lupa join untuk dapatkan hadiah.

Jom support Deanna.

Terima kasih.

7 ulasan:

  1. semoga terpilih dan berjaya kakak! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Sally... :D akak suka sangat.... ehehehe

      Padam
  2. Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

    KAMEQ DEANNA

    BalasPadam
  3. salam...singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  4. Good luck.
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  6. Tahniah....anda adalah pemenang bagi GA yg sy anjurkan..bagi hadiah no.7.....(^_^)

    SENARAI PEMENANG GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.