FOLLOWER

20 November 2014

Segmen Blogwalking Sampai Penat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking Sampai Penat


Masih lagi menumpang tuah rakan blogger yang rajin anjurkan segmen.

Kali ini segmen blogwalking... sampai penat oleh Anis Nadhilah.   Memang penat la... nak blogwalking bila dah bercampur dengan kesibukan di tempat kerja dan sibuk dengan anak-anak serta urusan keluarga yang lain.

Asyik asyik ayat yang sama.... sebok sebok sebok.  Macamlah orang lain tak sebok kan...

Well,,, itulah resam dunia.  Semua orang dikurniakan masa sama banyak 24 jam, 60 minit, 7 hari seminggu dan 30 hari sebulan...



Suka sangat celoteh panjang lebar... membebel macam mak nenek pulak yer... itulah padahnya, idea tiada tetapi nak menulis sangat...  masa suntuk pun masih lagi ada hati nak berblogging... kannn

Jangan lupa klik banner di atas untuk jooin segmen ni... cepat cepat cepat... 30 November 2014 segmen ni dah tutup yer...

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang tidak jemu-jemu singgah di blog ini...







6 ulasan:

  1. Dari segmen yang sama, selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen dan BW sampai penat, sy juga dr segmen yg sama :D


    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    BalasPadam
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.