FOLLOWER

20 November 2014

Segmen Blogwalking By DJH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Blogwalking By DJH


Mencari ruang untuk menjejaki aktiviti rakan blogger, walaupun blog sendiri sukar sangat nak kemaskini.  Ruang untuk diri sendiri semakin sukar diagihkan... Nampaknya sudah tiba masa susun semula jadual kerja dan jadual blogging.

Buat sementara waktu menyertai segmen blogwalking adalah satu cara yang terbaik menumpang trafik dari rakan blogger.


Segmen blogwalking yang menjadi pilihan untuk kali ini adalah anjuran Along Jejaka Hangat.  Dah join segmen ini senang nak blogwalking ke blog rakan peserta.  Dalam sibuk macam ni... semuanya nak kerja mudah jer. :P

Good luck semua. 

Terima kasih.




6 ulasan:

  1. selamat bersegmen awak ..

    join segmen anis pulak?

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    BalasPadam
  2. salam singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-djh.html

    BalasPadam
  3. Salam... Mia singgah dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-djh.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  5. salam singgah

    datang dari segmen yang sama

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-djh.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.