FOLLOWER

28 November 2014

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

Entahlah... nak kata apa dengan blog ini.

Blog saya lah... bukan blog lain.

Sekarang ni memang lah masa saya suka sangat join segmen atau giveaway sebab saya tidak pandai buat segmen atau giveaway sendiri.  Nak belajar tak sempat....

Dalam masa yang sama nak update cerita selain dari segmen dan giveaway memang masanya terhad sangat kerana perlu banyakkan masa untuk mentelaah dan mengarang.

Nak kena fikir juga isu yang akan diterbitkan nanti tidak menyalahi mana-mana akta pulak...

Sebelum saya bercerita lebih panjang lebar, jom kita tengok apa cerita dengan banner di bawah dan kaitannya dengan tajuk di atas.



KLIK BANNER

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen.  Nak tulis banyak tentang lucky draw ni... tak pandai sebab tidak pulak dinyatakan sebab utama lucky draw ini diadakan.  

Tapi yang pastinya setiap blogger perlu jadi follower blog XDrama Queen dan buat entry untuk disenaraikan sebagai peserta.  Pemenang akan dipilih melalui random.org

Antara hadiah yang menanti nombor bertuah adalah baucer tunai RM50 rawatan Nu'della Malaysian Holistic Spa, Rantai Lovisa J. Crew Bubble, Set kosmetik mini Avon Simply Pretty (gincu dan eyeliner) serta Losyen pelembab Vaseline Total Moisture 25ml


Saja saya tak buat dalam bentuk senarai sebab nak bagi susah sikit baca... :P

Akhir sekali jangan lupa klik banner di atas untuk join Lucky Draw ini dan sebagai sokongan kepada Rakan Blogger kita.

Tarikh tutup: 30 November 2014

5 ulasan:

  1. semoga berjaya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA KuSarah 2014(25Dec)

    BalasPadam
  3. goodluck singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/11/mini-lucky-draw-blog-xdramaqueen.html

    BalasPadam
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.