FOLLOWER

25 Oktober 2014

Senarai Segmen dan Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Senarai Segmen dan Giveaway yang sedang berlangsung di blog yangbaik.


Dapatkan aura dan semangat untuk berblogging.  Jom kita tengok senarai yang ada...
  1. GA 2014 Cik Kumbang | 28.10.14
  2. Segmen Bloglist AdeLine | 30.10.14
  3. GA Mini Tengkubutang bersama EmbunBeautyHouse | 30.10.14
  4. GA by Gobokita | 1.11.14
  5. GA 1st Siti Sab | 3.11.2014
  6. GA by MG | 11.11.14
  7. GA DJH 2014 | 11.11.14
  8. GA by Erza | 15.12.14
  9. Segmen BuatWanita | 30.12.14
  10. GA BIRTHDAY WE ALLS | 30.9.15

Kiranya ada 8 lagi giveaway dan 2 segmen yang sedang berlangsung.  

Hari ini cuti so, tak banyak idea nak menulis kan... So, korang ambillah kesempatan ini untuk menyertai mana-mana event yang sedang berlangsung tu eh...

Klik saja mana-mana link yang ada di atas tu.

Terima kasih semua.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.