FOLLOWER

23 Oktober 2014

Segmen | Aimifiqa Garden Bloglist

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen | Aimifiqa Garden Bloglist


Kembali bersiaran semula bersama Segmen.  Mari ramai-ramai kita meriahkan dunia blog kita dengan segmen.  Melalui penyertaan sebegini secara tidak langsung menunjukkan kita sentiasa berhubungan dengan rakan blogger yang lain.

Betul tak?

Betul lah.  Bila join segmen atau giveaway bermakna blog kita sentiasa 'hidup' walaupun kadang-kadang nampak seperti hidup segan mati tak mahu.  Korang bila dah rasa idea nak menulis tu dah kedaung... ambillah kesempatan untuk join segmen... biar blogger lain terutama blogger baru tahu akan kewujudan blog kita. :P

Kome yang buat entri sendiri tanpa join segmen tu jangan pula kecil hati dengan kenyataan blogger picisan yang perasan glamour nie... huhuhu




Segmen kali ni... rasanya lain dari yang lain.  Atau memang dah ada segmen macam ni tetapi saya yang baru tahu... kot.

Untuk segmen ini, antara syarat yang cik Aimifiqa kenakan adalah kita boleh pilih mana satu group atau kumpulan serangga yang kita hendak disenaraikan.

Antara kumpulan serangga berkenaan adalah Butterfly, Flower (yang pasti ini bukan serangga.. ingat), redbug, caterpie dan bee.  Bagusnya...



Kalau boleh semua kategori saya nak... bajet mak-mak yang tamak ... hahaha

Pilih punya pilih... nak main oooo-som tak der orang pulak nak main... so... pejam celik mata sendiri, pusing dadu yang tiada nombor...belek punya belek...

Saya pilih.....


Kenapa?

Tak nak jawab sebab... tiada soalan dari penganjur...hehehe

Hmm... tiada pulak tarikh tutup segmen ni... 

Korang yang nak turut serta dalam pemilihan icon terhebat untuk segmen ini... sila klik banner di atas... bukan gambar redbug tu..

Selamat memilih kepada semua.

Terima kasih.


4 ulasan:

  1. Teringin nak buat segmen jugak... tapi tak pandai

    BalasPadam
  2. Sama la kita nak kategori redbug jugak...hehe
    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/10/segmen-aimifiqa-garden-bloglist.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.