FOLLOWER

1 Oktober 2014

Oktober datang lagi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Hari ini sudahpun masuk 1 Oktober 2014.
Blog ini seperti biasa kadang-kadang merangkak kadang-kadang berlari anak.
Seperti biasa juga kematian idea mematikan mood untuk berblogging bilamana akal dan fikiran bercelaru dengan segala macam agenda.
Hidup ini ada ketikanya begitu, pasang surut bersilih ganti.

Aduhai Oktober,
Ku mengharapkan kehadiranmu memberikan seribu kekuatan untuk mengharungi hari-hari yang bakal berlalu.

Oktober,
Datangmu semestinya tiada undangan kerana begitulah rutin saban tahun

Oktober,
Beberapa detik lagi bukti kesibukan datang melanda... sehingga aku seakan tepu berebut waktu.

Semoga Oktober menjanjikan kebaikan dan terlaksana dengan kebaikan juga.

Terima kasih.

~(@^_^@)~
posted from Bloggeroid

5 ulasan:

  1. barulah boleh nyanyi lagu awie nie..hehe..
    dah nak hampir ke penghujung tahun rupanya ye

    BalasPadam
  2. semoga oktober ini bertambah lg rezeki...

    BalasPadam
  3. semoga oktober ini bertambah lg rezeki...

    BalasPadam
  4. to siti...
    tak perasan pulak ada lagu awie... :P

    BalasPadam
  5. to mayang, In Sha Allah, sama-samalah kita doakan yer. :D

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.