FOLLOWER

10 Oktober 2014

GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Banyak juga event dan GA bulan Oktober ni.  Rasanya dah hampir setiap hari ada saja GA yang keluar.  Di kesempatan ini juga Aksara Biru menganjurkan GiveAway kedua. GA yang pertama dibuat kat akaun Instagram.  Sesiapa yang ada instagram pasti pernah menyertai GA pertama berkenaan.  GA kali ini dibuat rakan blogger sahaja.  Kalau tak silap rakan blogger yang ada akaun Instagram juga tidak rugi kan menyertai GA ini.

Meh kita tengok apa sebenarnya yang ditawarkan oleh Gobokita untuk GA keduanya ini.


KLIK BANNER!!!

Antara syarat dan peraturan untuk menyertai GA ini adalah yang paling penting sekali mesti buat entri, letak banner dan follow blog.  Gobokita juga juga ada akaun facebook dan Instagram.

GiveAway ini akan tamat pada 1 November 2014.  Sejurus itu pemilihan pemenang dibuat secara random.  Tak pasti pula sama ada menggunakan random.org atau guna lidi (hehehe).

Antara hadiah yang ditawarkan adalah Wideshawls, Marsjar Ori Mini, Oreo Mini dan Manik Hijab Pin.  Memang ini antara item yang sedang menjadi trend sekarang nie yer.  

Akhir kata, jangan lupa klik banner yang comel di atas untuk menyertai GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

Okeylah... good luck kepada semua dan kepada saya juga.

p/s:  saya adalah follower ke-109, akaun instagram yangbaik (pastinya! :P)


7 ulasan:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA by gobokita aksara biru(1Nov)

    GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-gobokita-aksara-biru.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.