FOLLOWER

18 Oktober 2014

Aplikasi Decorate your walk-in closet

Assalamualaikum


Decorate your walk-in closet merupakan aplikasi permainan yang baru saya install di phablet ni. Bukan untuk diri sendiri tetapi untuk anak gadis berdua tu... Dina dan Inas. Apa lagi alasan yang boleh mak-mak bagi untuk menjelaskan sebab sebenarnya. ( ^_^ )/~~拜拜




Sebelum bagi mereka berdua cuba permainan ni... mak kena tengok dulu apa yang boleh dilakukan. Agak-agak tak sesuai kenalah uninstall aplikasi tu.

Apa pun mak kena mahir dulu dengan aplikasi ini, sekiranya ia sesuai. Dah mahir barulah boleh bagi tahu mereka apa dan bagaimana nak guna. Tetapi kan... budak-budak sekarang ni celik IT sangat... tunjuk sikit saja, tahu dah deme mana nak explore. Kadang-kadang deme yang lebih advance pulak.

Bila dah install aplikasi macam ni harapnya nanti mereka puas hati dan tidak lagi sibuk nak buka youtube... bajet sikit.

Okey... nak tengok sat apa yang boleh dibuat dengan Aplikasi Decorate your walk-in closet

Terima kasih.

~(@^_^@)~
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.