FOLLOWER

11 April 2014

CPUV pertama April 2014 | Downy Dolce MMP

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Musim sekarang ni tidak menentu sekejap panas dan sekejap hujan.  Bagi suri rumah mungkin tidak kisah sangat sebab sentiasa ada di rumah boleh jemur dan angkat kain pada bila-bila masa yang tertentu.  

Ehh... jangan ingat YB merungut atau memperkecilkan tugas suri atau sura rumah pula.  

Contoh gambar untuk musim sekarang.


Bagi kami yang bekerja, bila tiba masa cuaca tidak menentu sudah tentu memberikan idea dan kreativiti tersendiri juga.  Maklumlah bila jemur pakaian diampaian waktu pagi tak sedar tengahari hujan, balik petang... pakaian tak juga kering... apahal.  


Jadi... kreativiti yang dimaksudkan adalah mencari 'port' yang sesuai untuk menempatkan ampaian di ruang 'porch' kereta atau dalam bilik 'tinggal' dalam rumah sendiri.  Kan kreatif tu.

Kembali kepada tajuk cerita.

Baru nak cerita, pada 8 April yang lepas baru dapat CPUV untuk bulan April dan kiranya CPUV ke-3 untuk tahun 2014.  Memang mengejutkan tetapi itulah lumrah.  Nak tulis panjang lebar nanti kena saman pulak.  so berat mata memandang berat lagi tangan nak menaip ni... :P


Oleh kerana jarang-jarang sangat si 'Dolce' tu menari di sini... maka tertangguh dulu nak letak link.  YB kongsikan di sini link iklan Nuffnang saja dulu.  

Untuk rekod Downy Dolce yang dikeluarkan kali ini mempunyai empat siri wangian seperti berikut: 

Mystique
Happiness
Passion
Innocence















Untuk dapatkan lebih banyak maklumat mengenai wangian di atas sila klik SINI.

Tiba-tiba teringat pula apa motif dan kaitan pengenalan di atas dengan Downy Dolce.  

Entah... fikirlah sendiri. :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suka duka pentas dunia
#doauntukMH370




$$$

3 ulasan:

  1. tmpat nana sekarang petang je msti hujan...skali dgn guru.bte tahniah akak!nana dpt jgk downy ni.tp iklan dia mcm problem je kalo klik..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah kak, tahniah untuk rezeki CPUV tu, Farah tumpang happy untuk akak...

    BalasPadam
  3. tahniah kak, kenit terjah dari segmen mak dara. Selamat berkenalan (^_^)

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.