FOLLOWER

12 Januari 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Assalamualaikum dan selamat sejahtera







Untuk makluman semua berikut adalah antara petikan daripada penganjur Segmen Kiera Rashid; 
"kiera teringin nak bagi hadiah misteri untuk 4 peserta SEGMEN ini . So, 4 PESERTA bertuah sedang dicari untuk memenangi HADIAH MISTERI ini . Dan semua peserta kiera akan kiera letakkan di dalam bloglist 2014 Kiera . Mari JOIN segmen ini =)"


Segmen ini dijangka tamat pada 21 Januari 2014.


Jom ramai-ramai berikan sokongan kepada Kiera Rashid.  Klik pada banner di atas untuk turut serta.



suka duka pentas dunia




$

17 ulasan:

  1. Assalamualaikum sis. terima kasih sebab sudi join segmen kiera, kiera amat menghargainya . Goodluck ye, in sha ALLAH .

    Salam Ukhwah ^^

    BalasPadam
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    BalasPadam
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    BalasPadam
  7. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  10. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum, datang sini dari segmen kak kiera :) jemput join giveaway yang menarik !

    January Giveaway by Vidolaa

    Fist anniversary Giveaway

    :)

    BalasPadam
  12. Hi hi hi hehehehehhe tahniah to both of us sebab menang hiks.


    ⇒ Blog Aqileh ☺

    BalasPadam
  13. to akeyla, hehehe... terima kasih dan tahniah... rezeki 2014 kan...

    BalasPadam
  14. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah lama follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.