FOLLOWER

7 November 2013

CPUV ke tujuh Oktober 2013 vs Pertama November 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segan ada malu pun ada CPUV ke tujuh untuk bulan Oktober 2013 telahpun bermula pada 30 Oktober 2013 tetapi hanya hari ini baru berkesempatan nak buat entry.


CPUV ke tujuh Oktober 2013 |  Sony Xperia Z1

Tiba- tiba.....

Hari ini dah jadi CPUV Pertama November 2013


Apa dah jadi ni encik nuffnang?  Kelmarin lain hari ini dah jadi lain... tukar fikiran ker?  Nak kata bulan Oktober punya dah kredit... tak nampak pulak... Adakah kerana saya terlewat buat entry? atau kerana suka suka jer buat perubahan... bukti ada tu ha...

Walau apapun entry penghargaan tetap juga dikeluarkan sebagai menghargai kerjasama antara Nuffnang dan Sony Xperia Z1.


Untuk rekod, Sony Xperia Z1 atau Sony Xperience Z1 adalah gajet terkini dalam dunia telekomunikasi keluaran Sony.

Terima kasih kepada Nuffnang dan Sony atas kepercayaan dan kesudian menempatkan iklan CPUV di blog ini.  Ayat skema memang tak boleh 'blahhh' tetapi macam terpaksa sebab nak bodek nuffnang kannnn

'Last buat not least' terima kasih tidak terhingga kepada anda semua yang terus memberi sokongan kepada blog ini.


suka duka pentas dunia


4 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki kak, farah tumpang happy untuk akak...

    BalasPadam
  2. Rezeki...alhamdulillah.
    Saya belum dapat apa2 lagi di bulan Nov ni...huhu

    BalasPadam
  3. tahniah..alhamdulillah..rezeki
    isi tabung nuffnang sini-sony

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.