FOLLOWER

1 Ogos 2013

Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


TAMAT

Seperti yang telah dijanjikan dalam entry beberapa hari lepas iaitu berkaitan perancangan Ogos 2013, maka dengan ini aye lancarkan Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013.

Bermacam-macam perasaan yang timbul ketika hendak mengadakan giveaway pertama untuk tahun 2013.   Maklumlah ini merupakan kali kedua aye anjurkan.  Giveaway pertama pada dua tahun lepas telahpun terbatal kerana tiada sambutan.  Agak lama juga menyepi sehingga diberi kekuatan dan semangat baru.

Walau apa pun kali ini aye berharap giveaway ini mendapat sambutan.  Hadiahnya akan aye pamerkan dalam masa terdekat.  Biar suspen sikit... 

Diringkaskan cerita, semua orang mempunyai peluang dan peluang itu akan datang setelah mencuba dan menyertai giveaway ini.

Cara untuk menyertai giveaway ini cukup mudah.  Lihat keterangan dan panduan seperti berikut:
  1. Giveaway ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak)
  2. "sertai tapak ini" (Follower)
  3. Klik pada butang 'g+1'  di bawah entry ini. (Pastikan butang g+1 berwarna merah sebagai tanda telah klik)
  4. Promosikan giveaway ini di blog masing-masing... dan pastikan entry berkenaan ditampalkan gambar di atas dan dilink kan ke blog ini.
  5. Tinggalkan komen (ulasan) dan link penyertaan ke ruang komen (ulasan) di entry dalam blog ini.

Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org.  Terdapat dua kategori pemenang iaitu pemenang utama dan pemenang hadiah misteri.

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan mulai 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013 atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan.

Giveaway pertama yangbaik Ogos 2013, semoga mendapat sambutan. (^-^)

 ^-^ Senarai Peserta *-*


32 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak.. insyallah sheila join nanti ya. bulan ni pun anniversary blog sheila yang ke 3 :)

    BalasPadam
  2. Bismillah..:)
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    semoga mendapat sambutan untuk giveaway ini. (^-^)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum. sheila join kak, hehehe
    http://www.sheilashahfiekry.my/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  4. http://aineddihar.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    Assalamualaikum . pertama kali ni join :D

    BalasPadam
  5. Salam perkenalan..

    Saya join. :)

    Semoga Giveaway kali ni akan mendapat sambutan.
    All the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html#.Uf-u-JIweoA

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum.. Leen dah join giveaway awak.. Cuba-cuba je nie.. Mana tau ada rezeki kan~ hihi

    http://leenarutomarketersz.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-oleh-yang-baik.html




    p/s : hope sudi join giveaway yg Leen buat.. First time cuba buat.. harap dapat sambutan.. huhu

    http://leenarutomarketersz.blogspot.com/2013/08/first-give-away-leenoraimy.html

    BalasPadam
  7. http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  8. sy join :)
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  9. saya join :)

    http://misshunymadu.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  10. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  11. http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    join..

    BalasPadam
  12. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  13. join..
    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  14. Join :) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  15. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  16. Saya join. Bismillah :)

    http://enamiraacollections.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  17. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  18. sy join yek...salam kenal...hehehe...
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/08/segmen-semudah-123-by-cik-nieda.html

    BalasPadam
  19. Joined :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  20. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  21. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yang-baik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  22. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  23. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  24. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  25. yaya join http://www.cikyaya.my/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  26. Sy join yaw ★

    http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yang-terbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum tuan tanah.. heheh
    singgah sini and join GA!

    http://awansamudera.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  28. http://eyra1990.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  29. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam
  30. http://norminieza.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yang-baik-ogos-2013.html#comment-form

    BalasPadam
  31. jemput join GA disini> http://kakikerja.blogspot.com/

    BalasPadam
  32. http://www.cikfie.com/2013/09/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.