FOLLOWER

3 Disember 2012

Giveaway For Followers

As salam,



Giveaway for followers
  
Sudah agak lama tidak terjebak dalam dunia giveaway... kali terakhir kalau tak silap anjuran bro Eyriqazz.  Bukan kerana merajuk tetapi adalah sebab-sebab misteri... uncle gedek kata aye ni anti klimaks... apa-apa aje lah uncle oi... nanti aye buat citer lain plak yerk...
 
 Tiba-tiba saja... terpengaruh pulak dengan Ibu Nor Salmi mengenai catatan beliau.  Bohong cakap lah kalau kita buat apa-apa tu tak nak apa-apa ganjaran... paling sikit pun jadi tapi yang sebenarnya mengharapkan yang paling besar kan? Ha... betul lah tu apa yang difikirkan... kalau tak betul maknanya salah lah tu... hehehe
 
Okey, kembali kepada giveaway for followers, giveaway ini dianjurkan oleh Apit Fizgraphic.com serta 3 rakan blogger iaitu Azhafizah.com Duniashida.com dan kisahemasputih.com.  "Giveaway For Followers" pada pandangan aye antara yang terhebat bagi tahun 2012 yang cantik, yang akan berlangsung selama 16 hari bermulanya hari ini (1 DEC - 16 DEC).
 
Semua hadiah dan syarat-syarat Giveaway ini semuanya terdapat pada banner di atas. "Giveaway For Followers" ini terbuka kepada semua follower penganjur.
 

Syarat-syarat :
1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini (http://www.fizgraphic.com/2012/12/giveaway-for-followers.html). SIAP! mudahkan??
 
Hadiah dari sponsors :
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

PERHATIAN! RAMAI YANG TERTINGGAL SYARAT NO 2!
 
 
 


5 ulasan:

  1. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    BalasPadam
  2. jom join ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    BalasPadam
  3. saja jejalan nak tinggal jejak kat peserta GA. Nantikan pengumuman pemenang besok k. Good luck! follow sini.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
    Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
    Jom singgah blog Niena pula .. =)

    Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...