FOLLOWER

9 Ogos 2012

Ada apa dengan Iklan Raya Petronas 2012

As salam,




Ada apa dengan iklan raya Petronas tahun 2012.  Baru malam tadi berpeluang menontonnya di kaca tv di rumah.  Sebelum ini hanya baca cerita dari top blogger dan blogger popular sahaja.  Tetapi kurang penghayatan kerana sekadar membaca.... bila dah lihat sendiri baru rasa terkesan.  Nak lebih berkesan bila merasai sendiri pengalaman beraya di perantauan yang jauh beribu batu dari keluarga. Kan?





@yangbaik tidak dapatlah nak mengulas lebih panjang lebar kerana buat masa ini belum lagi berjauhan dengan keluarga ketika hari raya.  Termasuklah masa zaman sebelum kahwin dulu.  Sebabnya tak pernah keluar merantau jauh dari keluarga.  Paling jauh hanyalah Keramat Kuala Lumpur. ... seronok dapat shopping raya... window shopping jer duit tak cukup nak beli tiket bas.  Kena tipu pulak dengan ulat tiket dapat bas tambahan... yang ntah apa-apa.... sampai juga kat rumah cuma laluan nyer ... menakutkan... heeee


Sekian.


'suka duka pentas dunia'

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...