FOLLOWER

12 Februari 2012

Apalah sangat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Apalah sangat...


kalau sehari tak update blog...
dah jatuh merudum page rank...

Apalah sangat...

kalau sehari tak menulis
tu tandanya idea tak datang

tetapi satu yang tak boleh hengat....
2 gelas susu satu hari...
tidak akan pernah menjauh...
kerna wanita bila dah berusia 30 tahun ke atas...
kuantiti kalsium dah mula menurun
terutama yang ada cahaya mata bersinar-sinar...
:-D

Apalah sangat..
tak dapat nak karang cerita panjang-panjang untuk hari ni, walaupun banyak aktiviti yang telah dibuat.  Oleh kerana banyak sangat aktiviti maka dengan sendirinya masa untuk berfikir panjang nak buat cerita pun sempat juga... Maklumlah... mana nak fikir kerja lagi... mana pula nak fikir mengenai blog pula...

So... inilah saja cerita yang sempat dilontarkan.

Sekian adanya.
.

3 ulasan:

  1. Cakap pasal susu. Hmmm... mamawana setiap hari hisap/kunyah 2 biji table susu. Satu tablet bersamaan 4 gelas susu segar. 2 tablet bersamaan 8 gelas susu segar berkhasiat. Tak caya? Ya, product Tupperware. So takperlu bancuh susu 8 gelas setiap hari pagi ke malam. Cukup sambil kerja ngadap pc sambil kunyah tablet susu 2 biji keluaran Tupperware. Nak? Bleh guna ID Tupperware mama No. 250825 boleh beli di mana2 agency Tupperware. Heeee..... Special offer utk yang baik.

    BalasPadam
  2. memang elok minum susu.. tapi susah tul nak praktik kalau xde org ingtkn.. hmm..

    BalasPadam
  3. xper
    ada idea baru update balik :-)


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...