FOLLOWER

7 Januari 2012

Malam ini mereka berdua lagi | Warung Ayang Ungguh

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



Malam ini mereka berdua lagi keluar makan-makan.  Memang tak patut.  Ayahnya dah buat janji dengan anaknya tanpa pengetahuan ummi.  Sungguh tak disangka sama sekali.  Menjadi juga perancangan mereka berdua itu.

Si anak bila makan di luar dah pandai minta milo ais.  Kalau dulu fresh oren jer tak pun sirap limau.  Seleranya bukan main lagi.  Dapat milo ais satu gelas besar boleh habis tapi tak makan.  Bila ajak makan ada le dua tiga sudu, itu antara nak dengan tidak jer.

Malam ini khabarnya mereka berdua makan makan di warung ayang ungguh.  Warung tu memang terkenal di kawasan kejiranan SIDEC terutama seksyen 7.  Dan paling top di kalangan pelajar yang NR yang menyewa di kawasan berdekatan seksyen 7.  Makanannya boleh tahan dan harganya juga berpatutan.  Paling sedap mee bandungnya... terangkat...

Ada kesempatan nanti Yangbaik review makanan yang ada di warung ayang ungguh.  Walau sebenarnya sega juga dengan student yang singgah makan di situ, sebabnya ... entah ... (macam tak der hidung pulak)...

Sekian dulu...

.

2 ulasan:

  1. anak & ayah g kuor makan.. maknya kena tinggal ke???

    BalasPadam
  2. Howdy! I just want to offer you a huge thumbs up for the excellent information you have got right here
    on this post. I am returning to your site for more
    soon.

    Also visit my website :: internet providers dornsife pa

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.