FOLLOWER

22 Januari 2012

Cerita hebat di Pagi Tahun Baru Cina

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,




sumber gambar dari SINI yang diambil kira-kira setahun yang lepas, sempena Tahun Baru Cina

Yang sebenar-benarnya tiadalah kisah atau cerita hebat sangat yang nak diceritakan.  Manakah tidak puan blog nie dalam mood kedaung nak cari bahan cerita, memang kedaung sungguh.  Tetapi nak juga bercerita. 

Hajat hati jika ada kelapangan nak ambil gambar untuk masuk pertandingan foto anjuran Petronas sempena Tahun Baru Cina.  Yangbaiknya foto untuk penyertaan boleh termasuk juga yang diambil melalui handphone... walla Nokia N95 la jawabnye, Nokia C1 pun boleh jugak kan... InsyaAllah ... ada jalannya. eh... ada kaitan ke ayat nie...

Sekian dulu, nak cari idea jap.. petang ni baru boleh keluar jenjalan... balik kampung...


6 ulasan:

  1. Ada foto contest Petronas ya... cantik itu gambar.

    BalasPadam
  2. Jom visit
    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/01/kunyah-ngaku-di-tahun-baru-china.html

    BalasPadam
  3. nak jugak masuk pertandingan petronas tapi menunggu camera sony cybershot bulan februari baru ada kat tangan saya,,,lama tu

    BalasPadam
  4. to mamawana

    itu gambar lama punya, gambar baru belum proses lagik.. hik3

    BalasPadam
  5. to hatputera

    tak perlu tunggu camera sony... camera cap hp pon boleh juge..

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...