FOLLOWER

27 Disember 2011

Jualan Gudang Macaron

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Ada jualan gudang macaron? Huhuhu tak pernah jumpa lagi... nak cari jualan secara online jer... kalau boleh sampai dalam masa 24 jam... boleh?

(semua gambar di atas adalah dipetik dari google.com)



perut tengah lapar nie, terjumpa pula keywords macaron, alamak bertambah mendidik perut neh. dah lah hari ni kafe kat fspu tak buka... mana nak pi cari makan nasib baik la ada nestum 3+1 dalam laci agak-agak boleh kot bertahan sampai petang nei...


alkisahnya entry macaron memang Yangbaik pernah publish kat sini itu pun sebab nak join giveaway anjuran yanmieonline.com,  sayangnya tertewas sebab macaron bukan gajet tetapi ia adalah makanan...laaa ke situ pulak .. sebab tidak terpilih bukan salah entry tetapi belum rezeki lagi kan... sori yer kak yan.

cer tenang lama-lama kat macaron tu... kalo tak meleleh ayor lior saje ler... kome neh...


sekian. entery menyentap tali perut... weiii
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.