FOLLOWER

10 Disember 2011

Gadget Impianku adalah Macaron

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Inilah rupa gadget impianku untuk dimasukkan ke dalam mulut.

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”



Tetiba tersentap pulak macam orang kena histeria, pagi2 hujung minggu ni dah takder kerja jalan-jalan kat blog dan twitter, terjumpa dengan makdara @yanmie... tersentuh pulak, malu dan segan pun hado ... ada pulak boleh pakai ingat2...


Sebagai menghargai ingatan @yanmie, maka dikuatkan semangat dan digagahkan juga buat entry ni, walaupun terpaksa berhadapan dengan pelbagai spekulasi... apa tah... perasan retis pulak... fening la... button 'f' ni dah buat hal gara-gara Inas Insyirah (out of topic... sorry!!)

Berbalik kepada tajuk, sebenarnya Yangbaik buat entry ini sebagai sokongan kepada yanmie.online untuk mendapatkan gadget impiannya.  Gadget impiannya merupakan Samsung Galaxy s2 dan sebab mengapa Samsung Galaxy s2 menjadi impiannya boleh baca di SINI.

Galaxy-S2

Sekian,  good luck to Yanmieonline.com



*_*

8 ulasan:

  1. salam knal..
    akak nak juga buat entri tapi uodate guna hp ni susah..

    BalasPadam
  2. salam

    huhu...kalau beli rsa macam tak mampu ja model ni.hehe

    BalasPadam
  3. hehe kelakar betul kak yan ni
    ye ingatkan anak dara lagi..kehkeh
    adoi2..haha, btw goodluck untuk semua..
    btw yangbaik tak join contest gadget impian denaihati ke?

    BalasPadam
  4. to aimaniman,

    betul, nak update blog guna hp mmg susah tapi untuk update FB senang jer.

    Terima kasih sudi singgah dan berkenalan dengan Yangbaik. Teruskan singgah sini lagi.

    BalasPadam
  5. To mohamad adli,

    agaknya kena tunggu setahun 2 lagi baru murah boleh beli tapi masa tu dah ada keluaran terkini pulak yer...kalau dapat durian runtuh bagus kan

    BalasPadam
  6. to syahrilhafiz,

    Mmg kelakar kak yan, tu belum jumpa lagi...

    panjang citer nape Yangbaik tak dapat jadi peserta... sedih neh..

    BalasPadam
  7. gud luck, kakyong pun ade join...

    BalasPadam
  8. To kakyong,

    bagus lah boleh kita sama2 lihat hasilnya nanti... tq

    BalasPadam

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...