FOLLOWER

23 Mac 2011

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit | Strawberry White Coffee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


dah lama tak hadap lappy nie... update pun dah agak lama jugak...
entry semalam tu... entah bila punya auto-publish tak ingat dah....



okey nak cerita pasal menabung pulak...
korang menabung kat mana yek... kat Tabung Haji ker atau tabung ayam or tabung kat bawah bantal jer...
jangan terkejut pulak ada orang menabung kat bilik belakang ... hheee..h... yang tau jer ekkk.

tabung aye lambat lagi nak penuh... erk aye maksudkan tabung kat nuffnang... hajat hati nak tunggu sampai RM1K... entah bila buleh tercapai tak tau lah sekarang nie pun masa dok taip catatan nie ... tabung tu baru jer berisi sebanyak tak lebih RM100.00.  Malu plak nak tunjuk kat korang ...

tak per lah... kena selalu rajin menyimpan... I mean rajin buat entry yang berkualiti dan jalan-jalan promosi blog... tapi sekarang nie tak dapat lah nak selalu sangat jalan2 kat alam maya nie... jalan2 kat ofis pun dah jenuh tak cukup masa dah... sampai dah tak cukup jam... huhu...sampai jalan2 kat rumah pulak....

udah lah celoteh panjang-panjang... perasan jer ntah sapa yang baca entry ni ... melainkan tersasul tak pun tersesat jalan... eh korang kalau dah terserempak kat entry nie... jangan segan2 pulak tinggalkan pandangan korang... ada kelapangan kelak... aye join pulak blog korang... yang tak sempat ni pi lagi... sori yek... nanti aye bawa rombongan kak kiah ke sana... nak tunggu kak limah balik dulu... hehehe...

huh... apa punya citer tak tau lah... mengarut meraban tak tentu pasal macam kena histeria pulak...

layan............



tambahan cerita  .... Genting Strawberry White Coffee dari Bro Eyriqazz dah lama sampai, baru minum hari minggu lepas, sepaket dinikmati satu keluarga... hu.... sedap!!!... untung juga anak2 tak minat kopi, tapi sebab dengar strawberry semua nak rasa.... terima kasih kepada bro eyriqazz kerna beri peluang kepada aye sekeluarga menikmati kelazatan kopi genting... kalau ada jual kat sini ... nak jugak cari...

sekian.

1 ulasan:

Komen anda tanggungjawab anda. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai. Terima kasih atas pandangan yang diberikan.